POVESTEA HUSH & HUSH

 

Filozofia trăirii unei vieți armonioase a fost înrădăcinată în noi la o vârsta fragedă și este una căreia încă îi rămânem devotați."

Astăzi, poate mai mult decât niciodată, este tot mai evident că cea mai bună abordare a îmbătrânirii sănătoase este folosirea atât produselor externe, cât și a celor interne. În calitatea noastră de fondatori ai IMAGE Skincare, una dintre cele mai importante companii de îngrijire clinică a pielii din întreaga lume, ne ocupăm de bunăstarea pielii. Însă era aproape imposibil pentru noi să găsim suplimente alimentare fără fillere, aditivi și ingrediente sintetice - și deseori părăseam magazinele și farmaciile naturiste cu mâinile goale. Dacă noi nu reușeam să cumpărăm suplimente organice, eram siguri că și alții se confruntau cu aceleași probleme.

Așadar, am combinat cunoștințele și cercetările noastre referitoare la procesul de îmbătrânire, îngrijire a pielii, frumusețe și wellness pentru a crea Hush & Hush, o linie de nutraceutice de lux și produse de calitate pentru o viață sănătoasă. Oferindu-i corpului nutrienții potriviți, mineralele adecvate și Clean Clinical Vitamins™ - pe care le vei găsi în fiecare produs Hush & Hush - reprezintă componenta lipsă de care avem nevoie pentru a arăta și a ne simți excelent.

Pentru viața...

Younger. Longer™