Cod: DR-401 1258

DeeplyRooted

387 RON
Ambalaj: 120 capsule
Preț unitar: 3.23  RON / capsulă

Descriere

UN SUPLIMENT PENTRU CREȘTEREA SĂNĂTOASĂ A PĂRULUI

  • În cadrul studiilor clinice, 91% din subiecți au raportat o îmbunătățire în creșterea părului
  • Ingredientele cheie ameliorează cauzele subțierii și pierderii părului
  • Încurajează părul să crească mai gros, mai lung, mai puternic și mai voluminos
  • Menține sănătatea generală a părului și a scalpului
  • Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei
CUM FUNCȚIONEAZĂ

Acest supliment avansat pentru sănătatea părului valorifică puterea vitaminelor, mineralelor, substanțelor botanice și ingredientelor brevetate pentru a opri din timp subțierea și pierderea firelor de păr. Demonstrat clinic și susținut de către știință adevărată și transparentă, DeeplyRooted ajută creșterea firelor noi de păr și îmbunătățește sănătatea generală a părului.

Indiferent că te confrunți cu primele semne de schimbare sau părul tău nu arată bine de ceva vreme, fie din cauza înaintării în vârstă, factorilor de mediu, schimbărilor hormonale sau stresului, DeeplyRooted hrănește corpul cu nutrienții necesari pentru a obliga părul să iasă din faza de repaus și să revină la faza de creștere.*

  • Întărește părul fragil prin hrănirea foliculilor*
  • Apără împotriva pierderii părului prin promovarea sănătății scalpului*
  • Părul devine mai gros, mai lucios și mai des*
  • Combate cauzele latente care stau la baza unui păr subțire, slab și îmbătrânit*
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
De ce începe părul să devină subțire?

O problemă ce poate afecta pe oricine, indiferent că este vorba despre subțierea naturală a părului ce vine odată cu înaintareaîn vârstă sau pierderea părului din cauza stresului, malnutriției sau abuzului de produse. Deși este normal ca oamenii să piardă 50-100 de fire pe zi (potrivit CLINICII MAYO), întreruperea ciclului natural de creștere a părului poate cauza subțierea sau pierderea acestuia. Schimbările hormonale, medicamentele consumate, stresul și diferite excese pot altera abilitatea organismului de a produce păr sănătos, așadar cheia eradicării problemei poate porni din interior spre exterior. Tocmai de aceea alegerea suplimentului potrivit pentru creșterea părului reprezintă primul și cel mai important pas.


Cât de repede voi putea observa creșterea firelor noi de păr?

Părul de pe cap nu se regenerează în același ritm și într-o manieră uniformă. Acesta este motivul pentru care în anumite zone - cum ar fi tâmplele și linia părului - apare mai repede decât în altele. Însă și acest lucru diferă de la o persoană la alta. Pe baza ciclului normal de creștere a părului, poate dura până la 90 de zile (sau chiar mai mult) să apară primele fire noi.


Va crește păr și altundeva în afara scalpului?

Nu. Consumul de DeeplyRooted va afecta doar părul de pe cap, dar există posibilitatea să observi și alte beneficii, cum ar fi unghii mai lungi, mai puternice.


Ce se va întâmpla dacă mă opresc din a lua DeeplyRooted? Va reveni părul meu la starea inițială?

Ca și în cazul oricărui tip de nutraceutic, cele mai bune rezultate se obțin prin utilizare continuă.