Nutraceutice de lux

Vezi mai multe

Linia Hush & Hush redefinește industria wellness-ului prin introducerea nutraceuticelor de lux, care sunt compuse din cele mai bune ingrediente, susținute de către cercetări de top și zero compromisuri.
 
 
 
FORMULAT DE CĂTRE CHIRURGI PLASTICIENI

Vezi mai multe

 
 
 
LA FEL DE PUR CA ȘI ÎN NATURĂ

Vezi mai multe

 
 
 
NICIODATĂ NU FORMULĂM CU

Vezi mai multe

 
 
 
SĂNĂTATEA ÎNSEAMNĂ FRUMUSEȚE

Vezi mai multe

 
 
 
SECRETUL NOSTRU ESTE ȘTIINȚA

Vezi mai multe

 
 
 
 
 
 
INGREDIENTE CU ACȚIUNE DOVEDITĂ CLINIC

Vezi mai multe

Noi folosim doar ingrediente a căror acțiune este confirmată de cercetări intransigente, astfel încât obținerea dozei zilnice de sănătate să fie cât mai facilă. Fiecare dintre aceste ingrediente este susținut de știință evaluată inter pares.
 
 
 
 
 
 
FORMULAT PENTRU SĂNĂTATE CE DUREAZĂ O ZI ÎNTREAGĂ

Vezi mai multe

 
 
 
 
 
 

SECRETUL NOSTRU ESTE ȘTIINȚA

Totul începe cu știință. Am aplicat mai mult de 15 ani de cercetare celulară în dezvoltarea unor produse precise pentru rezolvarea problemelor înaintării în vârstă, produse ce au la bază formule potente susținute de către rezultate științifice de natură clinică, evaluate inter pares. Având ca principiu de bază transparența, utilizăm doar ingrediente a căror acțiune este confirmată de cercetări intransigente, astfel încât obținerea dozei zilnice de sănătate să fie cât mai ușoară. Poți fi sigur(ă) de faptul că fiecare substanță din formulele noastre acționează acolo unde trebuie cu mare eficacitate ca tu să trăiești mai tânăr, mai mult timp.

FORMULAT DE CĂTRE CHIRURGI PLASTICIENI

Chirurg plastician certificat în Europa, impresar pentru îngrijirea pielii și un expert anti-îmbătrânire renumit, Dr. Marc Ronert a creat linia Hush & Hush cu scopul de a compensa lipsa suplimentelor procesate minim, clinice și de lux, cu rădăcini în știința dovedită. Pe scurt, te asigurăm că ceea ce consumi este sigur și eficient, cu acțiune demonstrată.

NICIODATĂ NU FORMULĂM CU

Fillere

Substanțe sintetice

Aditivi

Arome artificiale

Coloranți artificiali

Gelatină

Agenți de încărcare

LA FEL DE PUR CA ȘI ÎN NATURĂ

Înțelegem. Gândul în sine de a lua suplimente de înfrumusețare care sunt pline de ingrediente sintetice cu nume greu de pronunțat este intimidant și înfricoșător. Tocmai de aceea am dezvoltat complexul Clean Clinical Vitamins™, un amestec brevetat de vitamine sănătoase, derivate din surse naturale, care nu conțin fillere de nicio natură, substanțe sintetice, aditivi, arome artificiale și coloranți artificiali. Este cât se poate de nealterat și neprocesat.

FORMULAT PENTRU SĂNĂTATE CE DUREAZĂ O ZI ÎNTREAGĂ

Hush & Hush acționează dimineața, după-amiaza și noaptea pentru a asigura corpului o doză continuă de nutrienți care combat cauzele procesului de îmbătrânire și funcționează optim. Indiferent de faptul că aceste suplimente sunt folosite în tandem sau individual, organismul nu va avea niciodată deficit și nici exces de vreo vitamină sau vreun mineral. Simplu de utilizat, Hush & hush a fost creat să fie consumat dimineața și seara, foarte asemănător cu modul în care se folosesc produsele de îngrijire a pielii.

SĂNĂTATEA ÎNSEAMNĂ FRUMUSEȚE

Frumusețea, știința, sănătatea și wellness-ul nu mai sunt considerate entități separate. În schimb, toate sectoarele din industria de frumusețe se află în plină coliziune și sunt intrinsec conectate, imposibil de separat. Secretul frumuseții interioare, al sănătății bune și luptei împotriva semnelor generale ale înaintării în vârstă este o abordarea holistică a sănătății, wellness-ului și tinereții împreună cu un regim zilnic complet cu suplimente pe bază de plante și ierburi. În prezent, consumatorii de produse de înfrumusețare înțeleg că integrarea unei abordări interioare în rutina lor este la fel de importantă ca ceea ce se folosește pe suprafața pielii.