Demontarea Mitului: Adevărul Despre Industria de Colagen

Da, ai citit subtitlul corect ... și știm, șocant. Nu este niciodată distractiv să îți dai seama că produsul în care ai avut încredere a fost promovat în mod fals. Din păcate, aceasta este situația cu multe - dacă nu toate - produse de colagen vegetal de pe piață. Și mitul pe care îl vând insistent? Colagenul lor vegan sau vegetarian reprezintă alternativa perfectă la formulele bovine și marine. Aici la Hush & Hush, Collagen+ atinge acest scop. Dar este unul dintre primii care o face. Alte produse comercializate pe post de colagen vegan sau vegetarian sunt, de fapt, doar peptide și alți amplificatori. Haide să discutăm despre asta. 

În primul rând, Ce Sunt Peptidele și Alți Amplificatori din Produsele cu Colagen?

Peptidele sunt șiruri de aminoacizi care formează blocurile de construcție ale proteinelor. În ceea ce privește colagenul, amplificatorii sunt ingrediente  are ajută organismul să producă și/ sau să proceseze colagen. Acestea deseori includ Vitamina C și zincul.  

Atât peptidele, cât și amplificatorii pot fi benefici datorită motivului menționat mai sus. Te pot ajuta să profiți maxim de colagen. Dar nu sunt, totuși, colagen.

Adevărul este că, până de curând (aici mă uit la tine, Collagen+), nu era posibil să se producă un supliment de colagen cu adevărat vegetarian. Încă nu este cu putință să se creeze unul complet vegan. Colagenul nu se găsește în mod natural în plante, așadar singura cale de a-l suplimenta este cu produse de origine animală.   

Collagen+ este revoluționar, deoarece oamenii de știință au găsit  o modalitate de a utiliza colagenul ce se găsește în membranele de coajă de ou. Miza, ridicată. 

Ce Obții Efectiv de la Majoritatea Produselor de Colagen Vegetarian sau Vegan

Precum am precizat, peptidele și alți amplificatori pot fi completări grozave la rutina ta. Problema constă în marketingul înșelător. În timp ce unele branduri îți denumesc produsele corect, cu verbiaj precum ”Peptide de Colagen” sau ”Booster de Colagen”, altele adoptă o abordare lipsită de etică la produsele lor de colagen vegetarian sau vegan. Atunci când pe cutie sau recipient scrie ”Colagen din Plante”, dar lista de ingrediente conține doar o grămadă de peptide și vitamine, pare un tertip, nu-i așa?  

Din fericire, aici nu există trucuri, doar bunătăți! Nu numai că are colagen adevărat în compoziția sa, dar Collagen+ conține de asemenea toți cei nouă aminoacizi esențiali și alți amplificatori. 

Puncte Cheie

În timp ce colagenul vegetarian, care este în esență peptide și alți amplificatori, poate sprijini producția și procesarea naturală a colagenului în organism, soluțiile reale sunt puține și rare. 

Dacă dorești să îți completezi regimul cu colagen adevărat, vei dori să alegi Collagen+. Acest lucru se datorează nu numai faptului că este unul dintre singurii colageni 100% vegetarieni, ci și profilului proteic mai complet decât colagenul bovin și marin. Reprezintă, în realitate, soluția supremă. 

Află mai multe despre ceea ce face această formulă atât de incredibilă într-una dintre celelalte postări recente de pe blog. 
 

Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Detalii Engedélyezem
https://www.hushandhush.com.ro/